De nieuwste releases van 2022.
– 13 nov. 2022, The black phone
Synopsis

Finney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder. Om hulp schreeuwen heeft dus weinig zin, maar als een kapotte telefoon aan de muur ineens rinkelt, ontdekt Finney dat hij de stemmen van eerdere slachtoffers van de moordenaar kan horen. Zij zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat wat hen is overkomen Finney bespaard blijft

– 16 dec. 2022, Bandit

BANDIT

De beroepscrimineel Gilbert Galvan weet uit de gevangenis te ontsnappen en steekt de grens over naar Canada waar hij een nieuwe identiteit aanneemt. Hij wordt verliefd, trouwt en neemt een baan aan als veiligheidsexpert, maar zet zijn criminele activiteiten voort. Wanneer hij zaken doet met de gangster Tommy raakt hij betrokken bij de grootste klus tot nu toe.

– 5 maa. 2022, Cosmic Dawn

COSMIC DAWN

Als kind was Aurora getuige van de ontvoering van haar moeder door buitenaardse wezens. Door het incident heeft ze zich aangesloten bij ‘The Cosmic Dawn’, een groep die gefascineerd is door alles wat met buitenaards leven te maken heeft. Nu Aurora geen lid meer uitmaakt van de sekte wordt ze met haar verleden geconfronteerd. Ze poogt de waarheid achter ‘The Cosmic Dawn’ te achterhalen.

-12 apr. 2022, Blowback

BLOWBACK

Na het plannen van de “perfecte” overval, is Nick Mullins klaar om te scoren. Hij heeft alleen nog maar een team nodig om de klus te klaren. Het probleem is dat zijn vriendin en de leider van het team, genaamd Jack, andere ideeën hebben. Als de klus mislukt, wordt Nick door zijn team voor dood achtergelaten. Nick overleeft het echter en is uit op wraak.

-19 mei. 2022, THE TWIN

THE TWIN

Rachel en Anthony zijn de ouders van een tweeling. Hun grootste nachtmerrie wordt werkelijk als een van de kinderen sterft na een vreselijk ongeluk. Samen met hun zoontje Elliot verhuizen ze naar het Scandinavische platteland. De rustige omgeving lijkt de perfecte locatie om een nieuwe start te maken. Alles verandert als Elliot te maken krijgt met een kwaadaardige entiteit.

-24 apr. 2022, Crooked man

CROOKED MAN

Drie jaar geleden kwam Gina’s vader om het leven bij een vliegtuigongeluk. Sindsdien heeft Gina last van angstaanjagende nachtmerries. Gina heeft een relatie met Justin, die regelmatig met zijn vriend Darry op geestenjacht gaat. Het drietal leest op het dark web een verhaal over de beruchte “Crooked Man”, die volgens de geruchten te vinden is op een afgelegen landgoed. Ze besluiten de zaak te onderzoeken.

-12 juni. 2022, SEE HOW THEY RUN

SEE HOW THEY RUN

Een wanhopige filmproducent uit Hollywood wil een populair toneelstuk in een film omzetten. Tijdens de productie worden de leden een voor een vermoord. De politie staat voor een raadsel en de zaak wordt onderzocht door de levensmoeë rechercheur Stoppard die hulp krijgt van de beginneling Constable Stalker.

-18 aug. 2022, Rubikon

Rubikon

In het jaar 2056 werken de crewleden Hannah, Gavin en Dimitri op het ruimtestation Rubikon waar ze algen onderzoeken. Hiermee hopen ze de mensheid van zuurstof en voedsel te voorzien. Ze verliezen evenwel het contact met de aarde wanneer de planeet met een mysterieuze, giftige mist wordt bedekt. De crew staat voor een moeilijke beslissing. Zetten ze hun eigen levens op het spel door naar huis terug te keren en op zoek te gaan naar overlevenden of blijven ze in de ruimte waar ze zelfvoorzienend zijn?

-22 sep. 2022,  Don’t Worry Darling

 Don’t Worry Darling

De jaren 50. Een huisvrouw woont samen met haar echtgenoot in een utopische gemeenschap midden in een woestijn. Ze leidt een ogenschijnlijk perfect leventje. Op een dag doet ze een bijzondere ontdekking over haar leven dat verontrustende geheimen aan het licht brengt.

-9 feb. 2022 Death on the Nile

Death on the Nile

“Murder was just the beginning.”

Aan boord van het cruiseschip S.S. karnak bevindt zich de rijke erfgename, Linnet Ridgeway genaamd. Als zij dood wordt aangetroffen blijken velen aan boord een motief te hebben. Vervolgens is het aan de Belgische detective Hercule Poirot om het mysterie te ontrafelen.

-16 feb. 2022, Rumble

Rumble

“The biggest underdog story ever.”

‘Rumble’ speelt zich af in een wereld waarin monsterworstelen een sport is en waarin de deelnemers als supersterren gezien worden. De tiener Winnie wil niets liever dan in de voetsporen van haar vader treden. Om haar droom waar te maken geeft ze training en steun aan een lieftallige underdog die het volgens haar in de discipline ver moet schoppen.

-6 jan. 2022, The 355

The 355

“Work together or die alone.”

Een aantal vrouwelijke spionnen van verschillende agentschappen over de gehele wereld worden bij elkaar verzameld. Om een aanslag te voorkomen die de hele wereld in chaos zal veranderen, moeten ze hun geschillen opzij zetten, hun talenten optimaal benutten en samen zien te werken. Gaandeweg krijgen ze een steeds betere band met elkaar en gaan ze onder de codenaam ‘355’ op missie om de aanslag te voorkomen.