We zijn blij te vermelden dat ons productiehuis een nieuwe update kan geven en dat we verder kijken dan de begaande paden. Er is een nieuwe samenwerking gestart met een wijnleverancier de speciale duurzame wijnen levert aan consumenten en bedrijven. Deze leverancier haalt de wijnen zelf van de wijnleveranciers en is bereid ons te voorzien van de meest bijzondere wijnen en likeuren als Grappa en Calvados . Dit vinden wij erg goed nieuws en daarom willen we jullie wanneer we weer de eerste concerten mogen geven, meenemen in deze smaken. Bij de bar kun je dus vragen naar deze twe soorten en je kunt online zelfs de fles bestellen. Scan dan de Qr code voor meer informatie en om ons productiehuis een review te geven. Drank is namelijk meer dan bier of wijn, het mag ook in deze donkere tijden zeker wat meer kosten als je er maar kwaliteit voor terugkrijgt.

Hollywood is nog steeds the place to be als het gaat om studio’s, zien en gezien worden, venice beach, Malibu, walk of fame, the strip.. En wat dacht je van het NBA Stadion LA Lakers, de Grammys en het Dolby digital Theatre? Ongelooflijk veel te doen in de stad waar we groot zijn geworden. Er […]

Vrienden zijn er om gezien te worden. De meeste mensen houden van sociale contacten en gaan op reis om alle culturen te leren kennen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de samenleving en hoe de wereld is opgebouwd qua culturen, talen, eten, drinken en poltiek.

Het is weer zo ver. Binnenkort worden de grammies weer uitgegeven en zijn we als partner nauw verbonden met de omgeving waarin alle andere productiehuizen die hun producties maken in Hilversum.